Lajosmizsei Földieper

Rólunk

Cégünk 2006 óta foglalkozik magas szintű magyar termelői és bio-gyümölcsök értékesítésével, termelésével. Vállalkozásunk alapításakor célkitűzés és erős motiváció volt mottónk valóra váltása: “A Föld zamata első kézből“. 18 éves működésünknek köszönhetően mára már szinte baráti kapcsolatot ápolunk az ország legnevesebb termelőivel. 

Egységes arculatú standjainkkal számos helyszínen találkozhatnak vevőink Budapesten és környékén

Az első időkben nagy kihívást jelentett felkutatni Lajosmizse 2-3 legkiemelkedőbb epertermelőjét, és mindenféle különösebb, logisztikai tevékenység (hűtés, tárolás, szállítás, csomagolás stb.) nélkül értékesíteni az általuk termelt csodás szamócát. Hiszen a gyümölcs “tálalása” vevőink számára is igen fontos részét képezi működésünknek. 

Kiskereskedői tevékenységünk mellett ismert és igényes éttermek részére is szállítunk gyümölcsöt és zöldséget, közvetlenül a termelőktől.

Higiénia - Érintésmentesség

A tökéletes higiénia és az ÉRINTÉSMENTESSÉG megteremtése a termőföldeken, a szállítás során és az árusító helyeken is 100%-ban megvalósul. 

Az eper szedése gumikesztyűben történik. Autóinkat naponta többször fertőtlenítővel tisztítjuk, és mivel ionizátorral vannak ellátva, így  az utazás során extra fertőtlenítésben részesül minden egyes eperszem.

A standokon eladóink kendőben és gumikesztyűben szabad levegőn szolgálják ki kedves vevőinket.

100% gondviselés

Nagy gondot fordítunk gyümölcsünk útjára, a leszedés pillanatától kezdve egészen vásárlóink kosaráig.  Őrizzük a régi, lajosmizsei hagyományokat, így az eper közvetlenül a termőföldről, külön erre a célra gyártott, selyempapírral bélelt, steril faládákban érkezik árusító pontjainkra. A papírcsomagolás természetessége megőrzi a gyümölcs külső és belső épségét, állagát és ízvilágát. A maximális frissesség érdekében a szüretelés pillanatától számítva 1,5 órán belül eljuttatjuk ezt a csodás, egészséges gyümölcsöt standjainkra, ahol fenntarthatósági törekvéseink szerint papírcsomagolásban, újrahasznosított papírzacskókban árusítjuk azt.

Kapcsolat

Fogyasszunk hazai, kiváló minőségű gyümölcsöket!

Keress minket bátran kérdéseiddel, rendeléseddel, észrevételeiddel vagy javaslataiddal kapcsolatban. Örömmel állunk rendelkezésedre!